Bloemen

MOM CHALLENGE - Een Persoonlijk Verhaal

Ik ben Miriam, moeder van twee prachtige jongens, waarvan de oudste gediagnosticeerd is met autisme. Dit bracht aanzienlijke uitdagingen met zich mee, vooral toen hij worstelde op de middelbare school, wat leidde tot angstoornissen en depressie door pesten en overprikkeling.

Onze zoektocht naar passende hulpverlening was verwarrend en stressvol. We hebben alles gezien, van PGB-aanvragen tot zorgregisseurs. Het vinden van de juiste hulp was cruciaal.

In het gezin moesten we ook een balans vinden tussen de behoeften van beide kinderen. Daarbij kwamen de oordelen en roddels van buitenaf.

Na veel omzwervingen vonden we uiteindelijk de juiste hulp, op basis van wat ons kind echt nodig had. Dit leerde ons dat de klik met hulpverleners van vitaal belang is.

Ik besloot MOM CHALLENGE te starten om andere te helpen die in een vergelijkbare situatie zitten. Mijn ervaring, opleidingen in kinderpsychologie en kindercoaching, evenals mijn werk in de kinderopvang, zorgen ervoor dat ik anderen kan begeleiden.

Ik ben er om ouders en kind te ondersteunen en hen te helpen het overzicht te behouden in uitdagende tijden.

 

Over mij:

● Moeder

● Ervaringsdeskundige

● Kinderpsycholoog

● Kindercoach

● Pedagogisch Medewerker